Czekolada deserowa Sicao 49% 10kg
700,00 zł
Brutto
Dostawa 1-2 dni
Categories:
Reference:
05311
SICAO CZEKOLADA DESEROWA 10 KG
49 % miazgi kakaowej
Skład:
miazga kakaowa, cukier, tłuszcz kakaowy, emulgator, lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy, emulgator: E476
MOŻE ZAWIERAĆ MLEKO
Warunki przechowywania: pomieszczenia suche, wolne od obcych zapachów, temperatura 12 - 20C, wilgotność względna maksimum 70%
Czekoladę można stosować :
- do fontann po uprzednim upłynnieniu
- do founde
- do ciast i wypieków
- do lodów, deserów oraz musów
- do produkcji pralin, czekoladek oraz dekoracji
- do bezpośredniego spożycia
Producent: Barry Callebaut Polska Sp. z o.o.
ul.Nowy Józefów 36
94-406 Łódź
Tel: +48 42 683 77 00
