Czekolada biała Sicao 28% 2,5kg
169,00 zł
Brutto
Dostawa 1-2 dni
Categories:
Reference:
11634
SICAO CZEKOLADA BIAŁA 28% 2,5 KG
Skład:
cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, laktoza, emulgator: lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy,
Warunki przechowywania: pomieszczenia suche, wolne od obcych zapachów, temperatura 12 - 20C, wilgotność względna maksimum 70%
Czekoladę można stosować :
- do fontann po uprzednim upłynnieniu
- do founde
- do ciast i wypieków
- do lodów, deserów oraz musów
- do produkcji pralin, czekoladek oraz dekoracji
- do bezpośredniego spożycia
Producent: Barry Callebaut Polska Sp. z o.o.
ul.Nowy Józefów 36
94-406 Łódź
Tel: +48 42 683 77 00
