Czekolada mleczna Sicao 32,1% 10kg
04195
CZEKOLADA MLECZNA 10 KG
Sicao CALLEBAUT 32,1% miazgi kakaowej
Warunki przechowywania: pomieszczenia suche, wolne od obcych zapachów, temperatura 12 - 20C, wilgotność względna maksimum 70%
Skład: cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, miazga kakaowa, serwatka w proszku, emulgator: lecytyna sojowa, aromat sztuczny: wanilina, emulgator: E476
Wartość odżywcza na 100 g:
wartość energetyczna: 541 kcal/2265 kJ
zawartość białka: 5,6 g
zawartość tłuszczy 31,7 g
zawartość węglowodanów 56,8 g
Czekoladę można stosować :
- do fontann po uprzednim upłynnieniu
- do founde
- do ciast i wypieków
- do lodów, deserów oraz musów
- do produkcji pralin, czekoladek oraz dekoracji
- do bezpośredniego spożycia
Producent: Barry Callebaut Polska Sp. z o.o.
ul.Nowy Józefów 36
94-406 Łódź
Tel: +48 42 683 77 00
